حتما مار و پله بازی کنید!
حتما مار و پله بازی کنید!

حتما مار و پله بازی کنید!

جدول محتوا
    برای شروع تولید جدول مطالب ، یک هدر اضافه کنید
    Scroll to Top

    مار و پله یکی از شناخته شده ترین بازی های تخته ای هستش که حتما توی زندگیتون بازی کردین.

    این بازی قدیمی که در هند باستان اولین بار دیده شده؛ میخواد به کسی که بازی میکنه؛ اعمال خوب و بد رو یاد بده.
    نسبت به مدل باستانی یکم فرق کرده ولی ذره ای از هیجان این بازی کم نشده!
    بازی های تخته ای الان بیشترشون زمان زیادی رو میخوان ولی این بازی زودتر تموم میشه و کلی چیز های جدید یاد میده.
    ما اینجا میخوایم بگیم چرا این بازی مهمه و چه چیز هایی یاد میده.

    چرا مار و پله را توصیه می کنیم؟

    راز اصلی توصیه ما به این بازی چیه؟
    با وجود مار های خطرناک که قراره نیش بزنن و با وجود نردبان هایی که قراره بهشون کلی کمک بکنن، این بازی میتونه کلی باز های تخیلی براشون بسازه و با مفهوم خیر و شر و شانس بد و خوب آشنا بشن.
    در کنار این، یاد میگیرن به نوبت بازی بکنن و اعداد رو کامل بشناسن و البته که لذت پیروزی و شکست باخت رو آشنا بشن.

    در چه سنی این بازی بهتره برای اولین بار بازی بشه؟

    مار و پله یکی از بهترین بازی ها برای آموزش اعداد و شانس هست پس بهتره این بازی زمانی به کودک معرفی بشه که تازه یکم شناخت از اعداد پیدا کرده پس بهتره این بازی در سن های 3 تا 6 و قبل یا در حین دوران مهد کودک بازی بشه.
    و البته خیلی بهتره که با همدیگه این بازی رو رو صفحه ای نقاشی بکنین و مستقیم نرین از مغازه ای این بازی رو بخرین چون اینطوری تاثیر خیلی بیشتر و بهتری روی کودک شما میگذاره.

    تخته ی بازی مار و پله
    بازی مار و پله توی طبیعت هم باید کلی حال بده!

    تاثیر های مستقیم این بازی روی کودکان

    آشنایی با اعداد و شمارش

    بدیهی هستش که این تاثیر اصلی و غیر قابل انکاره! بستگی به صفحه بازی ای که طراحی کردین که دیگه حداقل 34 خانه داره، کودک شما با شمارش تا 34 به خوبی آشنا میشه و البته با وجود چالش های مار و پله، شمارش های رو به عقب یا جلو هم به خوبی یاد میگیره. همچنین با شمارش تاس ها و بازی کردن, دیگه تعداد تاس رو نمیشمارن و با اون عدد خاص آشنایی دیداری دارن

    آشنایی با سری اعداد

    اینکه اعداد سری هستن و پشت سر هم میان رو کودکان باید یاد بگیرن و با اینکه این موضوع بدیهی هست ولی باز باید یاد بگیرن که این بازی, این مفهوم ساده رو آموزش میده چون اعداد خانه ها در کنار هم به صورت سری نوشته میشن و وقتی برای حرکت, خانه هارو میشمارن, این سری اعداد رو با خوبی یاد میگیرن.

    هماهنگی یک به یک

    زمانی که کودک تاسی میندازد و تعدادی خانه باید حرکت کند که همیشه کودکان با انگشت هاشون خانه هارو میشمارن و به جلو میرن که این کمک میکنه ذهن هاشون با دست هاشون هماهنگ بشه.

    کنترل احساسات

    قرار نیست اجازه بدیم کودک ما همیشه برنده باشه, اتفاقا باید شکست هم بتونه بپذیره. کاملا عادلانه بازی بکنید و بگذارید یاد بگیرن با احساسات مختلف مواجه بشن.

    ارتباط با دیگران

    وقتی که خانوادگی این بازی رو بکنید، کودک باید منتظر نوبت خود باشه و در حین این بازی مطمئنا کلی هیجان براش هست و دربارش صحبت میکنه و ممکنه حتی کری بخونه و این ارتباط گرفتن عالیه!

    رعایت نوبت

    این بازی به خوبی این مفهوم اجتماعی مهم و گاها فراموش شده رو به کودکان آموزش میده که منتظر نوبت باشن که بازی بکنن و جای نوبت کسی بازی نکنن.

    چطور این بازی را به کودک خود آموزش دهیم؟

    ما گفتیم بین سن های 3 تا 6 بازی بشه چون باید کودک در سنی باشه که بتونه با شما کامل دیالوگ داشته باشه و مفهوم هارو بفهمه و بتونید چیزی رو بهش یاد بدین.
    صفحه این بازی رو که با کمک همدیگه ساختین رو روی میز بگذارید و با انگشت نشون بدین مسیر حرکت به چه شکله و با رسیدن به نردبان و مار ها چه اتفاقی برای مهره شما میوفته.
    به آرامی توضیح بدین و اگر کودک متوجه نشد بارها به آرامی آموزش دهید تا کامل بفهمه و حین بازی به مشکل و استرس نخوره.


    و البته بارها باهم بازی بکنید!


    بارها بازی بکنید که تمام تاثیر های مفید اتفاق بیوفته و خاصیت این بازی اینطوریه که میشه به راحتی و سریع دوباره بازی کرد و اینطوری دیگه اون حس شکست رو هم می پذیرند که بعد از شکست، پیروزی هست!

    آیا باید با نوزاد ها بازی بکنیم؟

    زمانی بگذارید و با نوزاد خود بازی بکنید. بازی های متناسب با سن و روحیه نوزاد خود بکنید و بدونید این یکی از مهم ترین کار هایی هست که برای...

    آیا دوست خیالی کودکان طبیعی و عادی است؟

    بهترین دوست، دوست خیالی هست! مطمئن باشید کودک شما با کشف قوه تخیل، برای ساختن دوست خیالی استفاده می کند!

    چطور به کودک خود یاد بدهیم وسایل کمتری پخش زمین بکند؟

    این که کودک شما کمتر وسیله هاشو زمین بریزه و البته به شما بدون غر غر و با علاقه به جمع کردن وسیله هاش کمک بکنه و البته براش اینکار...